Mijn naam is Robbert Teelen en in 2009 heb ik mijn eigen bedrijf Teelen Webmarketing opgericht. Al jarenlang zijn computers en het internet mijn grootste ‘hobby’. Toen ik in 2005 mocht afstuderen aan de hogeschool Saxion, te Deventer, leek het mij een mooie uitdaging om mijn afstuderen te combineren met mijn grote voorliefde voor webmarketing, in die tijd nog een onbekend begrip en veelal onontgonnen terrein. Een leuke en leerzame uitdaging die ik succesvol heb mogen afronden.

Een paar jaar later studeerde ik af aan de Universiteit Twente, waarbij ik mij in mijn afstudeerscriptie toespitste op de zin en onzin van zakelijk bloggen. Uitkomst? Een zakelijke weblog kan van enorme toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf! Mijn scriptie kunt u hier downloaden.

In de jaren die volgde heeft Teelen Webmarketing zich steeds meer ontwikkeld tot een all-round online media bedrijf. Wij werken samen met vele vaste freelancers, waarbij eenieder zijn eigen professie ten uitvoer brengt. Zo bent u altijd zeker van de juiste mensen op de juiste plek.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!